Complexul Turistic Miorita va ofera pe langa cele trei saloane (Panoramic , Elegance si Magic ) un spatiu perfect pentru o sedinta foto sau o cununie in aer liber. Parcul ce inconjoara fantana arteziana poate completa fericit evenimentul dumneavoastra.

Si cum primul pas in organizarea oricarui eveniment este locatia, vrem sa te invitam in saloanele noastre: Panoramic (intre 100 si 220 persoane), Elegance (pina la 120 persoane) si Magic( 60 – 100 persoane).

Salonul Panoramic este o combinatie intre rustic si modern, accesul facindu-se pe o scara serpuita ce poate fi decorata astfel incit sa confere fiecarui eveniment unicitate inca de la intrare.

Salonul Elegance, este caracterizat de rafinament, intimitate si caldura degajata de culoarea luminilor arhitecturale.

Ambele au cate un ring de dans generos, climatizare,grupuri sanitare proprii, intrare separata. Iar daca va ginditi sa va organizati evenimentul in aer liber, venim cu posibilitatea organizarii la „Cort” (de la 150 pina la 350 locuri), ce va oferi evenimentului o nota in plus de prospetime.

Recomandari din meniul Restaurantului Miorita:
- Ciorba de burta
- Ciorba de fasole cu costita
- Pastrama de oaie la gratar cu mamaliguta
- Medalion de somon cu sos de lamaie
Meniul zilei - ciorba, fel principal, desert sau apa – 15 lei


Organizare evenimente: Restaurant Miorita  - organizeaza nunti, botezuri, petreceri private,de firma, receptii,onomastici, mese festive de la 40 pana la 300 locuri.
Avantaje:
- camera pentru miri sau nou nascut din partea casei
- pret redus la cazare pentru invitati
- degustarea vinului si a meniului pentru doua persoane
- clientul isi poate aduce bautura numai la anumite variante de meniu
- avans de 20% platibil in doua rate
- meniu nunta personalizat cu 4 feluri de mancare
- decor sala cu mese rotunde
- ring de dans, scena
- spatii verzi, fantana arteziana pentru sedinta foto
- parcare spatioasa pazita
- tva inclus, nu percepem taxa de dop sau chirie salon
- remiza 7% din valoarea notei de plataOferta speciala: Reducere 10% pentru zilele de Sambata si 15% pentru zilele de Duminica

Situat aproape de Bucuresti, intre soseaua Berceni si soseaua Oltenitei, inconjurat de un crang de salcami, pazit de stejari batrani si brazi mai tineri, 

Echipa noastra va va sta alaturi cu informatii,sugestii si experienta acumulata pentru a face ca fiecare detaliu al evenimentului: de la alegerea meniului pina la momentele artistice ce vor intretine atmosfera, de la aranjamentele florale ce completeaza decorul salii pina la luminari si artificii ce intregesc evenimentul.
Si asta nu e tot. Fie ca doriti sa petreceti citeva zile in Bucuresti, sunteti in tranzit, sau aveti invitati de cazat, complexul va mai ofera cazare in Motel,Bungalouri, Casute, Vile, dotate cu televiziune digitala, baie propie, aer conditionat, frigider. Doua terenuri de tenis dotate cu nocturna va pot aduce momente de relaxare din aprilie pana in noiembrie.
Echipa Complexului Turistic Miorita va face din vizita dumneavoastra un moment de care va veti aduce aminte cu placere si va asteapta sa reveniti.

————————————————-

Zona: Berceni, Soseaua de Centura
Capacitate:
SALON PANORAMIC – 100 – 220 P
SALON ELEGANCE – 40 – 120 P
SALON MAGIC – 60 – 100 P
Terasa – 80 locuri
Ambient: clasic
Specific Bucatarie: International
Optiuni : posibilitate plata carti credit, wi-fi, plasme, video-proiector, sistem antifum, climatizare, parcare – 100 locuri.
Orar restaurant : 07:00 – 24:00

————————————————–

Contact
Adresa : Soseaua de Centura , nr.1, com. Berceni, Ilfov
(intre soseaua Berceni si soseaua Oltenitei)
Telefon: 0727.872.622; 0721.999.926
Mail: office@miotur.ro


TRIMITE UN MESAJ CATRE LOCAL
Eveniment
Nr. invitati
Perioada
Nume
Email
Telefon
Alte solicitari
4 adunat cu 6

Comments are closed.

Previous Post
«
Next Post
»